Windows Update talar om när och om datorn kan uppdateras. Du kan se efter själv också genom att gå till Inställningar/Windows Update. Windows 11 är tillgängligt som dllkit.com/sv/dll/msvcr100 en fri uppdatering om du har Windows 7 eller senare. Det innebär att det inte finns någon anledning för dig att leta upp en piratkopia. På samma sätt fungerar det om du använder funktionen att återställa datorn. Du får omedelbart ett helt fräscht och modernt system och behöver inte installera en enda uppdatering.

Det finns en stor sannolikhet att Microsoft har stängt kryphålet när du läser detta. Har du den oturen finns åtminstone möjligheten att ladda ner Windows 10 så att du kan installera operativsystemet. Stödet för Windows 7 avslutas i januari 2020 och med det ökar behovet att uppgradera till Windows 10. Åtminstone om du vill ha uppdateringar och få support från Microsoft.

  • När Microsoft lanserade Windows 10 hade företaget ett mycket generöst erbjudande om gratis uppgradering från Windows 7, Windows 8 och Windows 8.1.
  • Som sista utväg kan man överväga att reparera eller installera om Windows.
  • Säkerhetskopiera, återskapa eller synkronisera din iPhone, iPad eller iPod touch manuellt med hjälp av Finder.
  • Nikka Systems levererar oberoende och anpassningsbara utbildningar som stärker IT-säkerheten i svenska organisationer.

Du kan också använda Windows Update för att komma åt uppdateringshistorik som visar alla uppdateringar som installerats på din dator genom Windows Update-tjänsten. Patches och andra säkerhetsuppdateringar släpps via Windows Update den andra tisdagen i varje månad — som därför kallas för Patch Tuesday. Men Microsoft släpper då och då mer kritiska uppdateringar även på andra datum.

Starta Om Windows Och Försök Köra Uppdateringarna Igen

Vi kommer dock att fortsätta att stödja Windows 10 fram till oktober 2025. Det finns några sätt att ta reda på det. Om du håller på att köpa en ny dator kan du leta efter “Gratis uppgradering till nya Windows” på märkningen. Du kan också be din säljare att bekräfta detta. De flesta av oss trodde att det bara var ännu en funktionsuppdatering för Microsoft Windows 10. Men tydligen har företaget valt att använda ett helt nytt varumärke. Detta ändrar dock inte det faktum att Windows 11 i grund och botten fortfarande är Windows 10 med ett nytt utseende. Nyheten om Windows 11 kom faktiskt oväntat, eftersom Microsoft sa att man inte planerade att släppa något nytt operativsystem efter Windows 10.

Hur Gör Jag En Nyinstallation Över Windows 7 Och Windows 8?

Ett flertal problem med maj-uppdateringen av Windows 10 gör att Microsoft skjuter fram uppdateringen för vissa konfigurationer. Windows Update har alltid varit en av de mest feldrabbade funktionerna i Windows. Inte så förvånande, kanske, eftersom det finns mycket som kan inträffa och många fel som är svåra att gardera mot. Det har blivit bättre med åren, men fortfarande kan sådant här inträffa. Windows 10 stöds fram till och med den 14 oktober 2025, vilket ursprungligen tillkännagavs vid lanseringen.

Microsoft Stoppar Windows 10 Version 2004 På Vissa Datorer

Post navigation